80s party (07 oktober)

Ce-le-brate good times come on, it’s a celebration! Als je bij dit nummer niet stil kunt blijven zitten, dan is dit jou feest! Want deze en vele anders jaren ‘80 nummers knallen uit de boxen op het enige echte 80’s party

Punkhaar en housebroeken
Haal je fluorkleding en leggings maar uit de kast en zet je haar stijf van de haarlak, want het is tijd voor een exciting party. Onze DJ neemt je mee terug in de tijd van de beenwarmers, housebroeken, hanekammen en technotronics.

Ga uit je dak op de grootste hits uit de jaren ‘80, zoals I want to break free, Love me just a little bit more en The final countdown. Maar ook house muziek wordt niet overgeslagen.

Schuimparty

Op 9 september is het weer zover, de jaarlijkse schuimparty staat weer op schuimen. Zorg voor een zomerse outfit en kom je heerlijk onderdompelen in het schuim.

90s party

8 juli is het weer zover en organiseert de Spin in samenwerking met DJ Ben weer een heuse 90s party. Deze avonden staan wel bekend om hun gezelligheid, leuke muziek en lekker dansen. Dus zoek je MC Hammerbroek maar weer eens op en kom gezellig naar de Spin.

Friday (and Saturday) Night Live

De bandjes op vrijdag tijdens Friday Night Live at De Spin zijn weer begonnen. Aankomende vrijdag 28 oktober speelt er weer echte bluesmuziek door de Spin. Met niemand minder dan the Guitar Guy and Kid Harpin’.

Ook de zaterdag vergeten wij niet. Op 12 november staan Bart & Alex weer in de Spin om ervoor te zorgen dat het die avond een mooi feest gaat worden in de Spin. Deze avond zal de CampingDJ de stiltes die door het duo gevormd worden invullen, al zullen dat er niet heel veel zijn 😉

Kijk even in de agenda voor een uitgebreide beschrijving van de bands en je kunt gelijk zien wat er nog meer op het programma staat.

Indian Summer

Zo naar een succesvolle Bommelweek, is het tijd om weer vooruit te kijken. Hoe wrang ook, het einde van het jaar nadert weer langzaam, zeker nu de vakanties afgelopen zijn. Gelukkig worden we momenteel wel beloond met mooi weer deze week, een zogenaamde Indian Summer.

Aankomende vrijdag gaat Friday Night Live (FNL) weer van start met niemand minder dan “The Given Horse”. Dit is een veelbelovende band. Kijk even bij de evenementen om de info van de band te lezen.

Binnenkort komen er (ook op deze site) weer meerdere data bij voor FNL.well-hello-sweet-Indian-Summer

Een maandje verder is er weer een ouderwetse Hollandse Avond in de Spin. Een avondje van meezingen, meedansen, slap kletsen en een lekker biertje (Bockbiertje?) drinken.

Over Bockbier, ook dit jaar is er weer een Bockroute door Bommel, hierover binnenkort meer.

Tot zover

De zomer in volle gang

Zo het is een tijdje stil geweest van onze kant, dat komt deels omdat we de meeste activiteiten laten horen via Facebook en helaas valt dan de website een beetje in de schaduw. We beloven geen beterschap, maar proberen het wel…

De meeste van j20150823_020102ullie zijn nu nog op vakantie, maar dat wil niet zeggen dat wij in de tussentijd stil zitten. Een aantal activiteiten krijgen langzaam duidelijke omtrekken, waarvan de eerste een schuimparty is.

Net als vorig jaar toveren we de Spin weer om in een schuimende massa om in te dansen, springen en gek te doen. En niet geheel onbelangrijk bier te drinken, dan wel een drankje naar keuze (voor de niet bier drinkers onder ons). Als het net zo’n feest wordt als vorig jaar komt het zeker goed. (27 augustus).

Ook ons evenement “Friday Night doktorsLive @De Spin” begint weer langzaam op gang te komen met op 9 september de aftrap van de band “The Given Horse”. Een veelbelovende band die de Spin gaat betreden. Kijk even in de agenda voor meer informatie.

 

 
Na een zeer geslaagde Hollandse Avond eerder dit jaar, organiseren we er dit jaar nog eentje in oktober. Op 8 oktober zal de Spin weer geheel Hollands en vooral feestelijk klinken. Er mag meegezongen worden.

Als laatste het Bockbierseizoen staat ook weer op de stoep. Daarover binnenkort meer…..

Rockin’ Daddy

Ingelast bericht:

Vandaag: Ingelast optreden ivm koopzondag dit weekend zin in een gezellige middag het optreden begint om 15.00 en is om ongeveer 19.00 weer afgelopen (29-11-2015)

3 jaar jong en nog Kopie van RockinDaddy_Kaart_Voorkant...[1]steeds een podiumbeest.
Ruim 20 jaar geleden ben ik compleet gevallen
voor de authentieke rock’n roll muziek.  Zo’n acht
jaar heb ik met de succesvolle vierman's formatie
“Jumping Jukebox vele podia door heel Nederland
bespeeld. In 1992 is daaruit de cd “cry
out”geboren. De band stond bekend om hun
onvervalste fifties hits met ijzersterke close
harmony en vocale nummers.  Door radio 3 FM
uitgeroepen tot een van de leukste rock’n roll
bands van Nederland in het programma”het
stenen tijdperk”. Nadat ik door
“mooirooi.nl” gevraagd ben eens een paar liedjes
zonder band te komen zingen, is het idee geboren
om solo als Rocking Daddy op te gaan treden.
Het blijkt meteen een succes. Vrijwel elk optreden
gaat de zaak helemaal los!

 

Sipke de Boer

Zaterdag 14 november staat Sipke de Boer op het podium van de Spin. Sipke zal er voor ons een mooi feestje van gaan maken. Ook is deze zaterdag het feestje van de Wallepikkers. De Spin zal de Spin niet zijn om hier mooi op aan te sluiten. De DJ van vanavond zal in de pauze en na het weergaloze optreden van Sipke de Boer een apres ski (carnavalesk) feestje van gaan maken.sipke

Friday Night Live

De eerste twee bands zijn geweest en waren een groot succes. Afgelopen vrijdag was het de beurt aan The Little Boogie Boy en de band had er duidelijk zin in en wisten het publiek goed te boeien. Sommige waagde zich zelf nog aan een dansje 🙂

De eerstvolgende band is The Guitar Guy Kid Harpin. Winnaars van de Dutch Blues Challenge 2015. Dit zal een grote happening worden net voor Sinterklaas

Back to the 80s

Aankomende zaterdag 19 september is het weer zover dan gaat de Spin weer 20 jaar terug in de tijd, oftewel Back to the 80s.

Heb je nog een zwak voor de jaren 80, of vind je de muziek geweldig, kom dan zeker zaterdag even kijken. Het zal een gezellige avond worden van meezingen en dansen.

Tot zaterdag!