De zomer in volle gang

Zo het is een tijdje stil geweest van onze kant, dat komt deels omdat we de meeste activiteiten laten horen via Facebook en helaas valt dan de website een beetje in de schaduw. We beloven geen beterschap, maar proberen het wel…

De meeste van j20150823_020102ullie zijn nu nog op vakantie, maar dat wil niet zeggen dat wij in de tussentijd stil zitten. Een aantal activiteiten krijgen langzaam duidelijke omtrekken, waarvan de eerste een schuimparty is.

Net als vorig jaar toveren we de Spin weer om in een schuimende massa om in te dansen, springen en gek te doen. En niet geheel onbelangrijk bier te drinken, dan wel een drankje naar keuze (voor de niet bier drinkers onder ons). Als het net zo’n feest wordt als vorig jaar komt het zeker goed. (27 augustus).

Ook ons evenement “Friday Night doktorsLive @De Spin” begint weer langzaam op gang te komen met op 9 september de aftrap van de band “The Given Horse”. Een veelbelovende band die de Spin gaat betreden. Kijk even in de agenda voor meer informatie.

 

 
Na een zeer geslaagde Hollandse Avond eerder dit jaar, organiseren we er dit jaar nog eentje in oktober. Op 8 oktober zal de Spin weer geheel Hollands en vooral feestelijk klinken. Er mag meegezongen worden.

Als laatste het Bockbierseizoen staat ook weer op de stoep. Daarover binnenkort meer…..