Agenda

dec
23
vr
2016
Rob & Sven @ Cafe de Spin
dec 23 @ 21:00

Sven van den Berg & Rob Roemers brengen een akoestische mix van Blues-klassiekers, Old Time-Country, ongepolijste Sixties nummers en regelrechte Traditionals. Nummers van Willy DeVille, Rolling Stones, Muddy Waters, Sonny Boy Williamson en Creedence Clearwater Revival.

Sven zingt als een bezetene, speelt gitaar en mondharmonica. Hij was jarenlang frontman robsvenvan The Kingsnakes, een van Nederlands succesvolste Bluesbands. Na het uiteenvallen van The Kingsnakes besloot Sven het over een andere boeg te gooien:
de akoestische. Terug naar de basis dus.

Rob bleek de juiste man om hem daarbij te ondersteunen, op zang, gitaar/dobro en een ‘footstomp’ voor het ritme. Rob is een virtuoos op vrijwel elk snaarinstrument, hij speelt en zingt tevens oa in de band van Flaco Jimenez, bij Philip Kroonenberg en in rock’n’roll trio The Wieners.

Sven is tegenwoordig ook weer actief in de rockband Bob Charles en de bluesband The Goshawks terwijl Rob Roemers flink aan de weg timmert met The Parkin’ Lot Pickers en natuurlijk The Wieners.

Twee échte muzikanten die hun favoriete Roots-nummers ten gehore brengen. Pak een drankje, hang lekker achterover en geniet!

mei
21
zo
2017
Pubquiz
mei 21 @ 14:00

Binnenkort meer.

jul
8
za
2017
90s party @ cafe de Spin
jul 8 @ 21:00 – jul 9 @ 03:00

Jaja, 8 juli is het er weer tijd voor. De spin gaat back to the ’90!!
Trek je aussie of MC Hammer broek weer uit de kast en kom gezellig langs voor wat beloofd weer een superavond te worden!!

sep
9
za
2017
Schuimparty @ Cafe de Spin
sep 9 @ 22:00 – sep 10 @ 03:00

Ook dit jaar weer in schuimparty in de Spin. Dit jaar niet aan het einde van zomervakantie, maar op 9 september. Hopelijk hebben we een Indian Summer, dan komt het helemaal goed!

okt
7
za
2017
80s party @ Cafe de Spin
okt 7 @ 21:00 – okt 8 @ 03:00

Ce-le-brate good times come on, it’s a celebration! Als je bij dit nummer niet stil kunt blijven zitten, dan is dit jou feest! Want deze en vele anders jaren ‘80 nummers knallen uit de boxen op het enige echte 80’s party

Punkhaar en housebroeken
Haal je fluorkleding en leggings maar uit de kast en zet je haar stijf van de haarlak, want het is tijd voor een exciting party. Onze DJ neemt je mee terug in de tijd van de beenwarmers, housebroeken, hanekammen en technotronics.

Ga uit je dak op de grootste hits uit de jaren ‘80, zoals I want to break free, Love me just a little bit more en The final countdown. Maar ook house muziek wordt niet overgeslagen